Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Læseplaner

Skolen følger de kompetence-, færdigheds- og vidensmål, der er udarbejdet af ministeriet i forhold til fagene og de obligatoriske emner og tværgående temaer. Delmålene kan dog være placeret anderledes i skoleforløbet.

Skolen formulerer mål og indhold for alle øvrige undervisningsaktiviteter og har oprettet egne undervisningsplaner i idræt.Lærerne udarbejder årsplaner for alle fag og undervisningsaktiviteter i løbet af året..

Ansvaret for færdselsundervisningen ligger hos klasselæreren i samarbejde med færdselskontaktlæreren. Denne indgår i lærerens planlægning af året – og gerne som en integreret del af fagene.

Ansvaret for sundheds-og seksualundervisning og familiekundskab ligger i indskolingen, mellemgruppen og ældste klasser hos biologilæreren – gerne som en integreret del af undervisningen.

Ansvaret for undervisning i uddannelse og job fordeles mellem skolens UUO-vejleder, UUO- klasselæreren – gerne i samarbejde med skoleleder.

​Skolen følger fælles mål i følgende fag:

• Engelsk
  • Tysk